Apple iPhone kullanmanın faydaları

Cumartesi, Temmuz 7, 2007 20:21
Kategori Teknoloji

apple iphoneApple iphone’yi piyasaya sürdü kıyamet koptu… Dünya çılgınca bu teknolojik harikanın peşinden sürükleniyor. Öyleki sadece iletişim, multimedya sınırlarından çıkarak neredeyse herkez için bir cankurtaran oldu. Tabi bu işin biraz mizah yönü. Şimdi sizlere izlettirecem video tam anlamıyla çılgınca. inanın çok güleceksiniz.

İphone; traş makinesi, fare kapanı, bira açıcağı, kurutma makinesi, fare kapanı, ruj parlatıcı, hardal sosu, biberli gaz, rende, ultrason aleti, termometre, duş başlığı, kitap ayıracı, el bombası, mızıka ve bazende prezarvatif olabiliyormuş :)  

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM[/youtube]

Yazıya yorum yapabilir , yada diğer yazılara bakabilirsiniz.

“Apple iPhone kullanmanın faydaları” Yazısı İçin 2 Yorum

  1. Error! Dediki...

    Mart 18th, 2010 Tarih 22:01

    Apple iphone’yi piyasaya sürdü kıyamet koptu… Dünya çılgınca bu teknolojik harikanın peşinden sürükleniyor. Öyleki sadece iletişim, multimedya sınırlarından çıkarak neredeyse herkez için bir Visit Source

  2. StumbleUpon » Your page is now on StumbleUpon! Dediki...

    Aralık 5th, 2007 Tarih 20:48

    [...] Your page is on StumbleUpon [...]

Yorumunuz Belirtin